Kunniakierros 2018

Tuntematon tiedostomuotoKunniakierros 2018.xls (36 kB)
Kunniakierroksen 12.6.2018 tulokset
Hely Hietanen palkittiin Kalevan Kisoissa

Hely Hietanen palkittiin Kalevan Kisoissa

Hely Hietanen on vuodesta toiseen ollut maan kärkikerääjiä ja ja hän on seuratasolla vastannut yksin puolet kotiseuransa ÄhtU:n keräystuloksesta. Jyväskylässä järjestetyissä Kalevan Kisojen yhteydessä palkittiin maan parhaita kunniakierroskerääjiä tekemästään arvokkaasta seuratyöstä. Huomionosoitukset jakoivat SUL:n puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi ja toimitusjohtaja Harri Aalto.

Hely Hietanen oli tänä vuonna maamme 10. parhain kerääjä kerätessään 6020 € seuralleen Ähärin Urheilijoille. Lisäksi Helyllä oli eniten yksittäisiä tukijoita, joita oli peräti 322 kpl. Hely Hietanen palkittiin nyt viidennen kerran ansiokkaasta Kunniakierroskeräyksestään ja avokkaasta seuratyöstään.

Hely Hietanen keräsi huikeat 6015€
Uudet kerääjät, kuten Helmi Rantala, nostivat tuloksen ennätystasolle.
Viola Jokiahon uusi keräysennätys on 1276 €.
Nuorten ja uusien kerääjien määrä lämmitti järjestäjien mieltä.
Top10-kerääjät yhteispotretissa.

Kunniakierroksella uusi ennätys

Tiistaina 12.6. toteutettiin vuotuinen Ähtärin Urheilijoiden Kunniakierros. Kunniakierrostapahtumalla kerätään varoja seuratoimintaan. ÄhtU:n yleisurheilujaosto käyttää varat lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan. Vastikään Tähtiseuratunnuksen saanut seura osoitti Kunniakierroksen toteutuksellakin kuuluvansa huippuseurojen joukkoon. Kerääjiä ja juoksijoita oli edellisiin vuosiin verrattuna enemmän isoja summia keräsi aikaisempaa useampi henkilö.

Hely Hietanen keräsi totutusti eniten. Helyn keräyssumma koostui pelkästään kertamaksuista ja oli tänä vuonna 6020 €. Toiseksi eniten keräsi Helmi Rantala, jonka keräyssumma oli kerta- ja kierrosmaksut huomioiden 2067 €. Viola Jokiaho keräsi kolmanneksi eniten summan ollessa 1281 €. Neljäs tonnin ylittäjä oli Maija Tukeva tuloksella 1240 €.

Kunniakierroksen loppusummaksi keräysiltaan mennessä tuli ennätyslukemat 12 649 €, mikä ylittää muutamalla kympillä rikkomattomana pidetyn ennätyksen vuodelta 2000. Tukijoiden kokonaismäärä oli mykistävä 783 kpl.

Ähtärin Urheilijat kiittää kaikkia, jotka osallistuivat tapahtumaan juoksijoina, kerääjinä, tukijoina, toimitsijoina tai kannustajina. Kunniakierros on jaoston suurin yksittäinen tulonhankkimistapahtuma vuosittain ja sen merkitys toiminnan pyörittämisessä on mittava.

Lisää kuvia kuvagalleriassa tiedostossa Kunniakierros 12.6.2018