Esittely

Ähtärin Urheilijat on Tähtiseura

Ähtärin Urheilijat kuuluu suomalaisten Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Ähtärin Urheilijoiden auditointi

ÄhtU:n toinen auditointi järjestettiin 11.11.2020. Auditointiin kuului monipuolinen itsearviointi ja lapsille, nuorille, huoltajille ja seuratoimijoille suunnatut kyselyt. Itsearviointia ja kyselyjen palautteita käsiteltiin auditointitilaisuudessa, jota veti Tapio Rajamäki SUL:sta. Keskeisimmiksi kehittämiskohteiksi valittiin kriisiviestintä, seuran eri lajien valmentajien yhteistyö sekä työnjaon selkiyttäminen yleisurheilujaostossa. Auditoinnin perusteella ÄhtU jatkaa Tähtiseurana.

 

ÄhtU sai 29.5. Tähtiseuratunnuksen.
Tähtiseuratunnusta juhlittiin tarjoamalla kakkukahvit ja mehua.

ÄhtU on nyt Tähtiseura

ÄhtU kuuluu nyt Tähtiseurojen joukkoon. Tähtiseuran tunnuksena on jättikokoinen Tähtimerkki, joka luovutettiin seuralle 29.5. lasten urheilukoulun yhteydessä..