Esittely

Ähtärin Urheilijat on Tähtiseura

Ähtärin Urheilijat kuuluu suomalaisten Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla.

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen  laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. 

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi  liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Ähtärin Urheilijoiden auditointi

ÄhtU:n uusi auditointi järjestettiin 12.12.2023. Auditointiin kuului monipuolinen itsearviointi ja lapsille, nuorille, huoltajille ja seuratoimijoille suunnatut kyselyt. Itsearviointia ja kyselyjen palautteita käsiteltiin auditointitilaisuudessa.

Auditoinnin perusteella ÄhtU jatkaa Tähtiseurana.

 

 

 

ÄhtU sai 29.5. Tähtiseuratunnuksen.
Tähtiseuratunnusta juhlittiin tarjoamalla kakkukahvit ja mehua.

ÄhtU on Tähtiseura

ÄhtU kuuluu nyt Tähtiseurojen joukkoon. Tähtiseuran tunnuksena on jättikokoinen Tähtimerkki, joka luovutettiin seuralle 29.5. lasten urheilukoulun yhteydessä..

 

Arvot

 

Monipuolisuus: tarjoamme mahdollisuuden toimia harrastajana ja kilpailijana, valmentajana, toimitsijana sekä tukijana

 

Aktiivisuus: järjestämme monipuolista toimintaa, harjoituksia ja kisoja sekä osallistumme joukolla kisoihin

 

Avoimuus: tuemme avointa ilmapiiriä, kannustamme toisiamme ja arvostamme kilpakumppaneita ja huolehdimme selkeästä tiedottamisesta