Kunniakierros 2017

Hely Hietanen oli taas omalla tuhatluvullaan kerääjänä.
Nuoret osanottajat Viola, Selina ja Minttu
Kerääjinä kunnostuneet juoksijat

Kunniakierros onnistui hienosti

Ähtärin Urheilijoiden kunniakierros-tapahtuma toteutettiin 13.6. urheilukentällä. Liikkeelle lähdettiin yhdessä lasten urheilukoululaisten kanssa, jotka juoksivat oman harjoituksensa loppuverryttelynä yhden ratakierroksen. Kerääjiä ja juoksijoita oli hieman edellistä vuotta enemmän ja keräyssumma oli lähes viime vuotinen. Tänä vuonna tukimaksuja tuli yhteensä 10 568,50€. Hely Hietanen keräsi yksin yli puolet päästen lähes edellisen kesän tulokseen. Hely keräsi nyt 6525 €. Toiseksi eniten keräsi Maija Tukeva 1540 €. Kärkikymmenikössä oli monta uutta kerääjää. Taavi Santala keräsi eniten kierrosmaksuja, joita oli 12 €/kierros.Eniten kierroksia tunnin aikana kiersivät Topias Koskinen ja Sisu Suutarinen, jotka molemmat ahkeroivat 23 kierrosta.

Ähtärin Urheilijat kiittävät kaikkia, jotka toimivat kunniakierroksen tukijoina, kerääjinä ja juoksijoina.

 

 

Kunniakierros 2017

Ähtärin Urheilijoiden kunniakierros juostaan tiistaina 13.6.2017 klo 19 alkaen. Osallistumalla Ähtärin Kunniakierrokselle tuet nuorten yleisurheilutoimintaa oman paikkakuntasi seurassa. Keräyksen tuotolla toteutetaan laadukasta ja monipuolista toimintaa suurelle joukolle ähtäriläisille lapsille ja nuorille. Esimerkiksi lasten urheilukouluun on tänäkin vuonna ilmoittautunut jo yli 120 lasta.

Viime kesänä kunniakierros onnistui erinomaisesti. Juoksijoita oli 15 ja keräyssumma nousi 11 175 euroon. Hely Hietanen rikkoi edellisen vuoden keräysennätyksensä. Uusi ennätys on 6654 €.

Toivomme, että mahdollisimman moni nuori urheilija osallistuu kunniakierrokselle, sillä sen tuotolla tuetaan nimenomaan teidän urheilemistanne!

Kunniakierrokselle voit osallistua kävelijänä tai juoksijana. Pääasia on osallistuminen ja liikunnan ilo! Samalla voit myös testata oman kestävyyskuntosi.

Lasten urheilukoululaisille on tarjolla lisäetuina LUK puoleen hintaan, jos hän kerää yhden täyden Kunniakierros-listan. LUK on ilmainen, jos urheilukoululainen kerää kaksi täyttä listaa.

Voit olla mukana myös tukijana, jolloin pienin tukisumma on 15 €. Tukijana annat nimesi ja osoitteesi urheiluseuran kerääjälle. Tiedot kirjataan Kunniakierroksen keräyslomakkeeseen.

Keräyslistoja saa Jorma Tukevalta p. 040-830 4149 ja Erkki Toivoselta 050-5288 264. Viime vuonna mukana olleille postitamme listat. Näihin keräyslistoihin voi kerätä tukimaksuja liikeyrityksiltä tai yksityisiltä henkilöiltä. Tukimaksu laskeutetaan myöhemmin, joten rahaa ei pidä kerätä suoraan.

Lisätietoja Kunniakierroksesta saat osoitteesta www.kunniakierros.fi.

Kunniakierrosterveisin

Jorma Tukeva, yleisurheilujaoston puheenjohtaja

 

Tuntematon tiedostomuotoKunniakierros 2017.xls (35 kB)
Kunniakierroksen tulokset 13.6.2017