SUUNNISTUS

Osa omatoimirastien karttaa

Humis 70 Challenge

Ähtärin Urheilijat suunnistusjaosto järjestää omatoimirastit 31.10 – 1.11. Ähtärin liikuntahallilla. Osoitteessa Lukiotie 4 on postilaatikko, josta löytyy eri ratavaihtoehtoja. Kartta on sprinttikartta 1:5000 Ähtärin keskustan alueelta. Rastilippuja ei käytetä. Rastipisteinä on kiintorastitolppia – koodinumero ja kirjaintunnus - sekä selvästi erottuvia kohteita, joita koskeviin kysymyksiin vastaamalla voit todeta olleesi oikealla rastilla. Vastaus kartan taakse omalla kynällä. Rastipisteiden oikeat vastaukset löydät ÄhtU suunnistuksen nettisivulta. Pisimmällä radalla voivat nastarit olla tarpeen, koska on poikettava asfaltilta maaston puolelle.

Kirjoita tietosi osanottajalistaan.

Lauantaina 31.10. klo 13 – 16 on toiminnassa mehu- ja kahvirasti osoitteessa Leunantie 4.

A-rata:  n. 4,8 km sisältää 10 % maastoa

B – Ö radat: 1 – 3,5 km asfalttia ja puistoa

Osanottaja osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla. Noudata liikennesääntöjä. Tapahtuman koronaohjeet löytyvät Suunnistusliiton sivuilta.

https://www.suunnistusliitto.fi/2020/05/ohjeistuksia-valmisteilla-kesan-suunnistustapahtumien-jarjestajille-ja-seuratoimintaan/

KORONAOHJE

Tervetuloa harrastamaan turvallisesti muut paikallaolijat huomioiden! Kiitos, että tutustut ohjeistukseen etukäteen ja noudatat sitä. Nämä ohjeet koskevat kaikkia paikalle saapuvia

Saavu paikalle vain täysin terveenä. Ota kisakyydeissä huomioon virustilanteen vaatimat ohjeistukset, käytä kimppakyytiä vain jos se on turvallista.

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ennen maastoon lähtöä, maastosta palaamisen jälkeen.
  • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan
  • Vältä lähikontaktia muihin osallistujiin, toimitsijoihin ja muihin paikalla oleviin ihmisiin.
  • Käytä koronavilkkua!
  • Maskin käyttöä suositellaan ennen ja jälkeen suorituksen

Juomarasti on toteutettu niin, että etäisyyden pitäminen on mahdollista. Pidä etäisyyttä oman seurueesi ulkopuolisiin henkilöihin.

Käsidesiä on tarjolla.

Tiedotus ja rastien oikeat tunnukset: https://www.ahtarinurheilijat.fi/suunnistus/

PDF-tiedostosuunnistus_historiakuvia_71-20.pdf (11.0 MB)
Suunniskuvia
PDF-tiedostoSSS_suunnistus.pdf (9.9 MB)
Suunnistuksen leikekirja SSS 1961 - 71
MS Word -tiedostoSSS_suunnistus_72-74.docx (19.1 MB)
Suunnistuksen leikekirja SSS 1972-74
MS Word -tiedostoSSS_suunnistus_75-77.docx (20.2 MB)
Suunnistuksen leikekirja 1975 -77

Ähtärin Urheilijoiden suunnistusjaosto on toiminut vuodesta 1961. Seuraavassa koottua tietoa vuoteen Suomenselän Sanomien leikekirjana 1977 saakka.

Ähtärin Urheilijoiden suunnistusjaosto on toiminut vuodesta 1961. Seuraavassa koottua tietoa vuoteen Suomenselän Sanomien leikekirjana 1977 saakka.