LUK 2014

Vetäjät odottavat sinua innolla lasten urheilukouluun. Edessä Maija, 1. kerros Juuso, Pilvi, ja Nella, 2. kerros Helmi ja Neea. Huipulla Anna-Sofia

IF yleisurheilukoulu alkaa 27.5. klo 18.00

Yleisurheilun harrastamisen voit aloittaa If Yleisurheilukoulussa. If Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen järjestämä ohjattu, hauska ja monipuolinen urheilukoulu yleisurheilun ja perusliikunnan parissa. Ähtärin Urheilijoiden lasten urheilukoulu (LUK) toteutetaan kesällä IF Yleisurheilukoulun toimintatavan mukaisesti. Urheilukoulu on avoin jokaiselle lapselle ja nuorelle.

IF Yleisurheilukoulu alkaa tiistaina 27.5. klo 18.00 urheilukentällä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 17 alkaen. Info vanhemmille klo 18.00.

Lasten urheilukoulussa on omat ryhmät 4-11-vuotiaille. Vetäjinä toimivat ÄhtU:n nuoria yleisurheilun harrastajia. He ovat suorittaneet lasten yleisurheiluohjaajakoulutuksen, mikä antaa valmiudet lasten monipuoliseen liikuttamiseen.

IF Yleisurheilukoulun vakuutusinfo aukeaa linkistä: http://www.yleisurheilukoulu.fi/sivut/vakuutus-1 

 

 

 

 

 

 

IF Yleisurheilukoulun klubituotteena yleisurheilukoulupaita: http://www.yleisurheilukoulu.fi/sites/default/files/paitamainos_low2014.pdf

IF Yleisurheilukoulun toimintaan kuuluvat 3 kuukausikisaa ja LUK-olympialaiset. Kisojen ajankohdat ovat:

torstai     12.6.       LUK Iklo 18.00
torstai10.7.LUK IIklo 18.00
torstai31.7.LUK IIIklo 18.00
tiistai12.8.Hippo-olympialaisetklo 18.00

 

Lasten urheilukoulu on täydessä vauhdissa

 

Hippo-olympialaisissa oli tänä vuonna osanottaja- ja yleisöryntäys.