Pesisliikkari ja pesiskoulu 2024

KUNNARIKETUN PESISLIIKKARI

Kunnariketun pesisliikkari on alle kouluikäisille (noin 2018-2020 syntyneille) suunnattu liikuntaleikkikoulu. Tärkeintä pesisliikkarissa on monipuoliseen liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä kehonhallintaa leikinomaisesti. Pesisliikkari kannustaa lapsia liikkumaan perheensä kanssa myös liikkarin ulkopuolella, sitä varten osallistujat saavat kotitehtävävihkoset. 

Kunnariketun pesisliikkari kokoontuu kerran viikossa torstaisin 6.6.2024 alkaen klo 17-18 Mustikkavuoren pesisstadionilla. Juhannuksen jälkeen liikkari siirtyy Otsonkoulun tekonurmikentälle. Kokoontumisia on kesän aikana 10 kertaa (muutokset mahdollisia). Liikkarin ohjaajina toimivat D-ikäiset pesisjuniorit ja lisäksi paikalla on aina vastuuaikuinen. Pesisliikkarissa suosittelemme, että lapsen huoltaja on mukana liikkumassa.

Kaikki mitä pesisliikkariin tarvitsee mukaan, on liikuntaan ja sääolosuhteisiin sopiva vaatetus, vesipullo ja iloinen mieli. Kunnariketun pesisliikkarissa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Tämän jälkeen kesän kausimaksu on 25€/lapsi, joka sisältää pesispassin eli vakuutuksen, 10 ohjattua tuntia, välineiden lainan, kerhotuotteen sekä tehtävävihkosen. Pesisliikkarista on tulossa loppuvuodesta syysjakso, tarkka päivä varmistuu myöhemmin.

 

PESISKOULU

Pesiskoulu on kouluikäisten oma pesiskerho. Pesiskoulussa tavoitellaan onnistumisia ja ilon hetkiä liikkumalla. Tavoitteena on sytyttää kipinä liikunnallisen elämäntavan omaksumiseksi. Pesiskoulun keskiössä ovat motoriset perustaidot ja osallistujat pääsevät tekemään lajikokeiluja sekä tutustumaan pesäpalloon pelinä turvallisessa ympäristössä monipuolisen liikunnan kautta. Pesiskoulua suositellaan erityisesti noin 7-10 vuotiaille aloittelijoille ja lajia jo hieman harrastaneillekin.

Pesiskoulu kokoontuu kerran viikossa torstaisin 6.6.2024 alkaen klo 18-19 Mustikkavuoren pesisstadionilla. Juhannuksen jälkeen liikkari siirtyy Otsonkoulun tekonurmikentälle. Kokoontumisia on kesän aikana 10 kertaa (muutokset mahdollisia). Pesiskoulun vetäjinä toimivat junioriohjaajat ja paikalla on aina vastuuaikuinen.  

Pesiskouluun tarvitsee mukaan liikuntaan ja sääolosuhteisiin sopivan vaatetuksen, vesipullon ja reippaan mielen. Pesiskoulussa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Tämän jälkeen kesän kausimaksu on 25€/lapsi, joka sisältää pesispassin eli vakuutuksen, 10 ohjattua tuntia, välineiden lainan ja kerhotuotteen.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Liikkariin sekä pesiskouluun otetaan max 15 lasta/ryhmä. Täytä alla oleva ilmoittautumiskaavake ja tule mukaan superkivaan pesiskesään nauttimaan kivasta yhdessä liikkumisesta! 

Lisätiedot: Sirpa Leinonen, p. 0400 864498, sirpaelinaleinonen@gmail.com

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: