seuracup 2014

ÄhtU viides Vattenfall-seuracupin finaalissa

Seuracupin finaali käytiin 30.8. Vihdin Nummelassa. ÄhtU jatkoi viime vuosien hienoja sijoituksiaan ja oli tänä vuonna viides. Sija oli sama piirikisojenkin jälkeen, joten aikaisempien vuosien tapaista nousua ei nyt nähty, mutta toisaalta haastajatkin pysyivät takana. Mega-sarjan finaalissa kilpailivat piirikisojen perusteella Suomen 16 parasta yleisurheiluseuraa, jotka toimivat kunnissa, joiden asukasluku on 5000-10000. Kisoissa jokainen teki parhaansa, joukkuetovereita kannustettiin ja nautittiin hienosta kisatunnelmasta. Finaalin jälkeen joukkueet pääsivät seuraamaan Ruotsi-maaottelua Stadionille. Illan Stadionilla kruunasi kunniakierros, johon kaikki seuracupin nuoret saivat osallistua.

Ks. tulokset http://vihdinviesti--ry-sporttisaitti-com.directo.fi/vattenfall-seuracupin-finaali-30/

Ks. kuvia finaalista kuvagalleriasta

ÄhtU piirikisojen loppupisteissä Mega-sarjan viides

Piirikisojen lopullisissa tuloksissa ÄhtU komeilee sijalla viisi, mikä on seuran paras sijoitus piirikisojen jälkeen. Edellä olivat vanhat tutut Noormarkun Nopsa, Pyhäselän Urheilijat, Sjundeå IF ja Karkkilan Pojat. Finaali järjestetään 30.8. Vihdissä. Kisamatkalle lähdetään perjantai-iltana. Joukkueen kokoonpano ja matka/kisaohjeita tulee lähempänä kisaviikonloppua. Kisan jälkeen mennään stadionille seuraamaan Suomi-Ruotsi-maaottelua ja kannustamaan Antti Ruuskasta heittämään Pielaveden ennätys.

Aleksi Huhtamäki viestiosuudellaan seuracupissa.

Ähtäri nousussa seuracupin pisteissä

Seuracupin toinen piirikisa käytiin 6.8. Ähtärissä ja kisat onnistuivat kotijoukkueen kannalta hienosti. ÄhtU:n pistemäärä oli 12672 ja sillä irtosi EPU:n itäisen alueen voitto. Piirikisojen yhteispisteet nousivat ÄhtU:lla viime vuodesta. Tämän vuoden noteeraus on 23498 pistettä. Kun lähes kaikki piirit ovat järjestäneet toisen osakilpailun, on Ähtärin sijoitus Mega-sarjassa kolmas. Koska Pohjois-Karjalan ja ruotsinkielisen alueen tulokset vielä puuttuvat, on odotettavissa, että sijoitus hieman putoaa, mutta finaalipaikkaan ne riittävät kirkkaasti.

ÄhtU:n joukkue palkintojenjaossa Kauhavalla

Ähtärin Urheilijat Mega-sarjan kymmenes

Vattenfall-seuracupin piirikisojen ensimmäinen osa pidetty koko maassa ja ÄhtU sijoittui tasaisessa kisassa kymmenenneksi. ÄhtU:n pistemäärä nousi viime vuodesta 10375 pisteestä 10826 pisteeseen, mutta sijoitus putosi kuitenkin yhden sijan. Nyt oltiin 10. Kärjessä on tänäkin vuonna Noormarkun Nopsa pistemäärällä 13092. Taso on Mega-sarjassa noussut ja kilpailu kiristynyt, mutta ÄhtU on perinteisesti saanut elokuun osakilpailussa suuremman pistemäärän kuin kesäkuulla, joten finaalivauhdissa ollaan. Ks. pistetilanne http://www.seuracup.tuloslista.com/