seura-cup 2017

ÄhtU:n joukkue yhteiskuvassa menestyksekkään kisan jälkeen.

Ähtärin Urheilijat nousi neljänneksi seuracup-finaalissa

Seuracupin finaali käytiin 2.9. Alajärvellä. ÄhtU oli piirikisojen jälkeen sijalla 7., mutta joukkue venyi upeasti ja nousi lopullisissa tuloksissa neljänneksi, mikä on seuran yksi parhaista sijoituksista kisassa. Lajivoittoja saatiin kolme; Otto Hirvilampi P13 korkeudessa, Neea Puskala N17 200 m:n juoksussa ja 16x60 m:n sukkulaviestissä. Seuracup on järjestetty 20 vuotena ja ÄhtU on ollut mukana 18 kertaa ja ensimmäisen kertaa saatiin voitto sukkulaviestissä.

Finaalissa oli piirikisojen perusteella 16 parasta seuraa. Voiton otti tälläkin kertaa Pyhäselän Urheilijat, toisena oli Noormarkun Nopsa, kolmas Laitilan Jyske ja neljäntenä ÄhtU.

Seurojen välinen cup-kisa on tänä vuonna nimeltään seura-cup, koska Vattenfall ei ole enää kisojen sponsorina. Muuten kilpailu pysyy ennallaan ja seurat osallistuvat kotikuntansa koon mukaisesti tiettyyn sarjaan. ÄhtU osallistuu Mega-sarjaan, johon osallistuvat urheiluseurat, jotka toimivat kunnissa, joiden väkiluku on 5000-10000 asukasta

ti20.6.1. piirikisaLappajärvi
ti1.8.2. piirikisaLapua
la2.9.finaaliAlajärvi

Tuntematon tiedostomuotoSeuracup joukkue Lappajärvi 20.6.2017.xls (31 kB)
Päivitetty 19.6. klo 22.30. Sisältää myös viestijoukkueet juoksujärjestyksessä.

Piirikisan 1. osan tulokset 20.6. Lappajärvi

Seuracup:n piirikisan 1. osan tulokset

Ähtärin Urheilijat venyivät komeasti seuracupin ensimmäisessä osassa Lappajärvellä. Tuloksena on kuudes sija, josta on hyvä jatkaa piirikisan 2. osaan, joka kilpaillaan 1.8. Lapualla.

Tuntematon tiedostomuotoSeuracupjoukkue Lapua 31.7.2017.xls (31 kB)
Tällä porukalla Lapualle. Päivitetty 31.7. klo 11.18

Seuracupin piirikisan 2. osa kilpailtiin 31.7. Lapualla. Tuomisina oli 10616 pistettä, jotka lisättynä ekan osan pisteisiin antavat tulokseksi 21534 pistettä, millä mennään varmasti 2.9. Alajärven finaaliin.

Toisen osan tulokset:

Seuracupin finaali la 2.9. Alajärvellä

Kisamatkalle on varattu linja-auto. Lähtö klo 9.00 urheilukentältä. Jos tulet omin kyydein ilmoita siitä Jormalle tai Harrille. Tutustu huolella kisainfoon http://www.alajarvenankkurit.fi/yleisurheilu/